Stii ce face copilul tau pe Internet?Acasa copii_internet
Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori
Stii ce face copilul tau pe Internet?Acasa copiii_internetGhid Exploreaza Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori

Filtru Internet pentru familii si scoli

Copiii nostri sunt cea mai valoroasa resursa. Ei reprezinta sperantele noastre pentru viitor. Copiii nostri sunt, de asemenea, cei mai vulnerabili membri ai societatii. Riscurile la care sunt expusi copiii online nu difera prea mult de cele din lumea reala. Lumea "virtuala" este o oglinda a lumii reale, cu frumusetile dar si cu toate pericolele ei. Interzicerea accesului la Internet nu este o solutie, dar instalarea unui filtru de protectie impreuna cu educatia securitatii online si impunerea unor reguli de comportament online sunt extrem de importante.

Protejeaza-ti copilul pe Internet!

detaliidetaliidetalii

RoboKid este instalat in familii si scoli. Este un sistem de filtrare multilingv si are grija ca cei mici sa navigheze in siguranta pe Internet. RoboKid citeste si filtreaza continutul fiecarei pagini de Internet in parte, inainte ca aceasta sa ajunga pe monitorul copilului. Este si un excelent instrument de control pentru parinti si profesori; ei pot afla in orice moment ce cauta copilul pe Internet, chiar daca se afla la birou iar copilul este acasa sau la scoala in fata calculatorului.

functionare filtruAcasa functionare
functionare
functionare filtru
Instaleaza RoboKid     
detaliidetalii

Filtrarea pe Internet

Printr-o tehnologie de ultima ora RoboKid analizeza toate solicitarile copilului catre Internet si apoi filtreaza pagina ceruta de pe Internet articol cu articol in functie de limba in care au fost scrise. Este singurul sistem online de filtrare si protectie special pentru copii, capabil sa verifice atat cererile cat si rezultatele din motoarele de cautare.

Ce elimina?

Rezultatul filtrarii

Scopul este curatirea paginilor, nicidecum blocarea lor. RoboKid elimina din pagina articolele care au continut periculos si link-urile catre continut periculos fara a afecta restul paginii. O pagina va fi respinsa in intregime numai daca are continut periculos majoritar - in aceasta situatie curatirea devine un nonsens.

Vezi rezultatele     

Control parental

Ce elimina?

Procesul de control efectuat de RoboKid nu se rezuma la acceptarea sau respingerea site-urilor asa cum fac programele de control parental (adesea reducand drastic utilitatea Internetului). Verificand fiecare pagina in parte, RoboKid asigura o experienta reala pe Internet ferita de accesul la orice forma de continut periculosiar tu esti permanent la curent cu tot ce face copilul: ce site-uri viziteaza, ce cauta in Google, cat timp petrece pe Internet etc.

Ghidul tau

In site si documentatii am evitat folosirea termenilor de specialitate. RoboKid.ro este dedicat parintilor care utilizeaza internetul fara sa fie specialisti in computere si retele. Promitem sa ne exprimam doar in limba romana.  Specialistii IT sa ne ierte!

Ce pericole exista pentru
copii in lumea virtuala?
Deschide ghidul parintilor 

RoboKid este prezent si in:

Austria Austria
Canada Canada
Belgium Belgium
Cyprus Cyprus
Denmark Denmark
France France
Germany Germany
Ireland Ireland
Italy Italy
Iraq Iraq
Japan Japan
Kuwait Kuwait
Netherlands Netherlands
Portugal Portugal
Republic of Korea Republic of Korea
Spain Spain
Turkey Turkey
Ukraine Ukraine
United Kingdom United Kingdom
USA USA
etc.Toate tarilevezi 
Protectia online
RoboKid examineaza cererea
catre Internet!
analiza
solicitarii
  
RoboKid primeste pagina de pe Internet
si elimina continutul periculos
filtrarea
paginii
  
Misiune indeplinitaafisarea
paginii