Stii ce face copilul tau pe Internet?Scoli copii_internet
Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori
Stii ce face copilul tau pe Internet?Scoli copiii_internetGhid Exploreaza Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori

Scoli online

detaliidetaliiCum protejeaza RoboKid?

RoboKid este prezent in scoli si licee, unde restrictioneaza accesul elevilor la orice material cu continut periculos de pe Internet. RoboKid verifica toate cererile elevilor catre Internet, apoi analizeaza paragraf cu paragraf continutul fiecarei pagini web in parte in functie de limba in care a fost scrisa. RoboKid este si un excelent instrument de control; profesorul este la curent cu tot ce cauta elevii pe internet si ce site-uri viziteaza. Detalii 

Afla cum este configurat RoboKid
pentru a deservi scolile.
Scoli niveluri

Implementarea in scoala

Daca institutia dumneavoastra utilizeaza un server de retea, RoboKid se va putea instala direct pe acel server astfel incat filtrarea se va efectua local. Daca institutia nu are un server de retea, se va realiza o conexiune catre unul dintre serverele noastre de filtrare de pe Internet.


Asistenta

formular
solicitare

Este suficient sa ne trimiteti o solicitare si va vom acorda asistenta necesara. In scoli si licee, RoboKid se instaleaza selectiv astfel incat laboratoarele de informatica si computerele din salile de clasa vor fi incluse in sistemul de protectie. In general, RoboKid va fi prezent doar pe computerele unde elevii au acces, restul computerelor utilizate exclusiv de personalul didactic vor ramane libere.

Protectia online
RoboKid examineaza cererea
catre Internet!
analiza
solicitarii
  
RoboKid primeste pagina de pe Internet
si elimina continutul periculos
filtrarea
paginii
  
Misiune indeplinitaafisarea
paginii