Stii ce face copilul tau pe Internet?Preluarea si analiza cererii copii_internet
Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori
Stii ce face copilul tau pe Internet?Preluarea si analiza cererii copiii_internetGhid Exploreaza Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori

Cum filtreaza RoboKid?

Pasul 1. Analiza solicitarii

Mai intai RoboKid analizeaza atent solicitarea catre Internet. Daca este o solicitare explicita catre continut periculos RoboKid trimite copilului o pagina alternativa.

Vezi Pasul 2
Verificarea continutului.
Preluarea si analiza cererii prel_cer

Este solicitarea OK?

Daca analiza a demonstrat ca nu are potential periculos, RoboKid trimite solicitarea mai departe catre Internet. Daca solicitarea provine din motoarele de cautare, RoboKid forteaza comutarea motorului de cautare in modul "cautare sigura" si apoi verifica lista cu rezultatele sosite din motorul de cautare.


Controlul parintelui

RoboKid pastreaza jurnale de navigare cu toate solicitarile copiilor catre Internet. Parintele poate afla preferintele copilului pe Internet si care sunt cererile facute prin intermediul motoarelor de cautare.


Ce este pagina alternativa?

Pagina alternativa este felul prietenos in care RoboKid ii sugereaza copilului sa incerce altceva (o alta cautare). Pagina contine un motor de cautare special conceput numai cu site-uri potrivite copiilor, verificate manual de Echipa RoboKid. Cum arata pagina alternativa? 


Filtrarea paginii sosite
de pe Internet
Vezi pasul 2 - Verificarea paginii 
Protectia online
RoboKid examineaza cererea
catre Internet!
analiza
solicitarii
  
RoboKid primeste pagina de pe Internet
si elimina continutul periculos
filtrarea
paginii
  
Misiune indeplinitaafisarea
paginii