Stii ce face copilul tau pe Internet?Raspunsul de pe Internet copii_internet
Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori
Stii ce face copilul tau pe Internet?Raspunsul de pe Internet copiii_internetGhid Exploreaza Autentificare   Parinti   Profesori
 Autentificare
Autentificare  Parinti   Profesori

Cum filtreaza RoboKid?

Pasul 2. Filtrarea paginii

Internetul trimite pagina si RoboKid analizeaza toate articolele in functie de limba in care au fost scrise. Daca identifica articole cu continut periculos, RoboKid le elimina fara sa afecteze restul paginii si trimite copilului pagina filtrata.

Vezi Rezultatul
Copilul este protejat.
Raspunsul de pe Internet prel_cer

Este pagina OK?

Sarcina RoboKid este livrarea paginii de Internet curatata de articolele nepotrivite. Totusi, in situatia in care pagina sosita de pe Internet are continut periculos majoritar, RoboKid este obligat sa o respinga complet iar copilul tau va primi o pagina alternativa. Procesul de control al continutului este mult mai complex si nu se rezuma la acceptarea sau respingerea paginii sosite de pe Internet. De fiecare data RoboKid elimina reclamele sau legaturile (link-uri) care pagini cu potential periculos. Afla mai multe 


Supraveghere

RoboKid inregistreaza in jurnalele de navigare toate paginile vizitate de copii pe Internet. Profesorul sau parintele poate afla oricand ce pagini a vizitat copilul si cat timp a durat vizita.


Cat dureaza procesul de filtrare?

Intregul proces de filtrare are loc aproape fara nicio intarziere perceptibila. Intarzieri usoare apar doar la paginile deosebit de mari, dar nu mai mult de o secunda.


Surpriza!

Site-urile cele mai vizitate de copii se incarca mult mai repede decat in mod obisnuit deoarece sunt stocate in memoria serverului RoboKid si livrate direct de acolo.


Continutul periculos
a fost eliminat
Rezultatul? - Copilul este protejat! 
Protectia online
RoboKid examineaza cererea
catre Internet!
analiza
solicitarii
  
RoboKid primeste pagina de pe Internet
si elimina continutul periculos
filtrarea
paginii
  
Misiune indeplinitaafisarea
paginii